Stadig på udebane efter en håndfuld år

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har efterhånden været vant til at rende i børneafdelingen i Bilka og Føtex og lige kigge på de nyeste tilbud på Duplo og lignende. Det har jeg efterhånden vænnet mig til, også fordi jeg der møder ligesindede fædre, hvor man kan nikke forstående til hinanden ved glæden over at have fundet noget fedt LEGO.

Her er jeg efterhånden ved at være på hjemmebane, men selv her efter små 5 år er jeg stadig helt på udebane, når jeg kører ind på parkeringspladsen og ser det store BabySam skilt. Det er en butik, der har alt, alligevel bryder jeg mig meget lidt om den. Jeg synes altid der hersker en eller anden stemning af kaos der.

Det kan være meget hyggeligt, fordi der altid er mange kommende forældre der kigger på barnevogne, klapvogne, børnesenge og den slags, og man kan se et helt specielt udtryk i de kommende fædres ansigt. Et udtryk der bedst kan betegnes som værende en mellemting med glæde, spænding og udpræget frygt. Det kan jeg godt gå at hygge mig lidt med som far med et halvt årti på erfaringskontoen.

Men selvom jeg går og griner lidt over alle de stakler, der ikke aner, hvad der venter dem, så er jeg mere eller mindre lige så meget på udebane, i hvert fald ender jeg altid med at blive sendt af sted igen for at bytte det jeg har købt.

Tøj!!! det er en evig kilde til besvær, når det er mig der køber. Jeg tror altid, at jeg rammer plet, men når jeg så kommer hjem, så er det enten for koldt, for varmt ikke den rigtige størrelse eller bare ikke praktisk nok. Ja det er meget sjældent, at det er en kamp jeg vinder med min bedre halvdel.

Det kan også være svært at blive enig med en, hvis yndlingshjemmeside er Naturebaby.dk og en der bruger tid på et kigge på tendenser inden for indretning af børneværelser. Hvis det står til hende, tror jeg heller ikke helt hun helmer, før der kommer en datter, hvor hun virkelig kan gå indretning og mode amok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *