Kan I huske da man kunne sove længe?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Weekenden står for døren, og det er dejligt at skulle bruge en masse tid sammen med konen og knægtene. Der findes ikke meget der er bedre, end at have en masse kvalitetstid sammen men familien.

Men selvom weekender er dejlige og familietiden er pragtfuld, så kan jeg stadig godt savne at sove længe, hvilket efterhånden kun sker et par gange om året, når børnene er hos deres bedsteforældre. Det er ikke fordi jeg vil ligge og snue til klokken 11, som var jeg 18 år, men bare det at sove til lidt længere end klokken 8, det kan man altså godt savne i weekenden.

Til gengæld savner jeg ikke tømmermænd, hvilket efterhånden sker sjældent, når man ved at drengene gerne vil have opmærksomhed fra klokken 6.30.

Jeg kan slet ikke tælle hvor mange gange, jeg er vågnet op til en bunke snaps fra de få venner, der endnu ikke har fået børn, der har brugt natten på udskejelser i byen – dér kan jeg godt blive lidt misundelig.

Senere på dagen kommer der så tømmermænds-snaps, og der forstummer misundelsen lynhurtigt… men lidt længere kunne jeg stadig godt tænke mig at sove, men mon ikke det kommer, når drengene bliver lidt ældre og mere dovne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *