Jeg har taget en stor beslutning – for børnenes skyld

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har valgt at tage en stor beslutning, for børnenes skyld, da jeg mener, at det er på tide. Jeg har valgt at kvitte smøgerne, så det ikke bliver en dårlig vane, som mine børn kommer til at tage til sig, når de bliver større.

En svær beslutning

Jeg har valgt at stoppe med at ryge, fordi jeg mener, at det er på tide. Jeg har i mange år røget som en skårsten, og det har også sat sig i kroppen. Det kan jeg specielt mærke, når jeg løber en tur, da det er blevet hårdere at komme igennem en 5 km, end det var før, jeg begyndte med at ryge. Jeg synes også, at det er et godt tidspunkt, jeg vælger at stoppe på, da børnene ikke er store nok endnu til at forstå det. Det har dog været en svær beslutning, da det er svært at kvitte cigaretterne. Jeg har derfor haft brug for lidt hjælp.

Hjælpen kom igennem e-cigaretter

Før jeg valgte at stoppe fuldstændig, fik jeg hjælp fra e-cigaretter, som har været med til at give en blød overgang til et fuldstændigt rygestop. Jeg valgte at købe min e-cigaret igennem Pandacig, da de har et stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker, som er med til at give selve smagen til e-cigaretten. Det har været en rigtig god beslutning, for mig, da det har givet en blød overgang, så jeg i dag fuldstændig har kvittet cigaretterne.

Den nemme overgang har gjort forskellen

Fordi jeg valgte at bruge e-cigaretter, har overgagen til et rygestop været meget nemmere. Jeg prøvede ellers at droppe cigaretterne, uden nogen former for hjælp. Det blev dog alt for hårdt, da jeg hele tiden havde lyst til en cigaret. Igennem e-cigaretter fandt jeg en løsning, som har hjulpet mig igennem, og jeg kan i dag sige, at jeg er helt røg fri. Og det er jeg både meget glad for, og samtidig rigtig stolt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *