Hvordan forklarer man Trump til sine børn?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Da jeg vågnede i morges ved 5.30 tiden (inden børnene for en gangs skyld), skyndte jeg mig at tænde for DR2 og så at Trump var ved at vinde og måtte lige gnide øjnene en ekstra gang.

Jeg tænkte med det samme, at jeg er meget glad for ikke at være amerikaner i disse dage, og ikke mindst, at jeg ikke er det i de næste fire år. Det er mit et mysterie, hvordan man kan vælge en mand som Donald Trump til et af verdens absolut mest magtfulde erhverv.

Jeg var og er i chok, og tror at langt de fleste rationelt tænkende amerikanere er det samme. En anden ting jeg er glad for, er at jeg ikke skal forklar mine børn, hvordan det kunne ske.

Det svarer lidt til at vi i Danmark havde valgt en type som Joachim B Olsen som statsminister, sådan noget må bare ikke ske. Hvordan skal de forklare kommende generationer at de valgte en racistisk, kvindenedgørende reality stjerne som præsident??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *