Drengene elsker sneen – bliv dog liggende

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det skal på ingen måde være en hemmelighed, at jeg elsker sommeren, og at jeg er meget gladere for en varm sommeraften i august end jeg er for en råkold dag i november med minusgrader hele døgnet rundt.

Sne er ikke lige mig, eller det vil sige, at det er det så alligevel, for drengene er virkelig vilde med sneen, både den store, der har oplevet det før, og den mindste der mere eller mindre oplever det for første gang. Når drengene er glade og og hviner af glæde, kan det jo ikke undgå at smitte af på os forældre.

Men lige nu er det bare et stort helvede, for som de fleste nok også har lagt mærke til, så er det ikke rigtig koldt nok til at det bliver liggende. Så i stedet for at have et snehvidt landskab over det hele, så har vi sjap over alt og alting bliver gennemblødt, så snart de små vælter rundt i det hvide.

Derfor har jeg også en lidt skør bøn til vejrguderne lige nu – bliv nu lidt koldere. Hvis vi alligevel skal have sne, vil jeg til hver en tid foretrække, at det rent faktisk bliver liggende, så vi kan køre ud til kælkebakkerne og hygge os og ikke bare få syge børn på grund af at de er helt gennemblødte.

Forrige år lånte jeg en bobslæde af min søster, men i år er jeg nok nødt til at investere i en (jeg har kig på disse), men jeg ved også udmærket godt, at hvis jeg først køber en bobslæde, så kommer der ikke noget sne i år.

Desuden overvejer vi også, om vi skal tage på skiferie næste år. Vi ved naturligvis godt, at det nok ikke bliver til særlig meget ståen på ski, men det er bare en hyggelig form for ferie, som vi var meget på tidligere, altså inden børnene, men ikke har været siden efter børnene kom til.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *