Det rigtige valg for drengene

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Åh, hvor kan det være svært at træffe det rigtige valg. Jeg har længe haft mig selv i tankerne, når jeg handlede ind til både stort og småt, men jeg kan godt mærke, at ungernes og klodens fremtid følgere mere og mere, når der skal foretages langsigtede valg. Og det sjove er, at jeg er i bund og grund ligeglad med kloden – det er drengenes fremtid, der giver mig en knude i maven.

Energi betyder lidt…

For ikke særligt længe siden, skulle vi have repareret husets tag, stod vi overfor overvejelsen omkring et mere miljøvenligt tag. For det første kunne vi implementere solceller, vi kunne efterisolere, men tankestrømmen stopper jo ikke der. Hvad med vores strømvalg? Jeg kan se, at elselskabet Vindstød A/S hos Proff  har en sund forretning på at levere energi udelukkende fra vindmøller. En tanke som virkelig tiltaler mig. Samtidig læste jeg denne artikel på Politiken om Vindstød, hvor der stod at man kan spare mange penge, og hvem vil ikke det?

Men det stopper jo heller ikke der. Hvis jeg virkelig skal lave om på min vaner, så de bliver det bedste for drengene, så skal jeg til at kigge på alle de ting, som virkelig står mig nært. For djævlen ligger i detaljen, og går man i detaljen med alle mine favoritter, så er de ikke gode for kloden.

Det vigtige betyder mere…

Den store røde bøf er den helt store klimasynder. Og det gør altså virkelig ondt. Glæden ved en stor rød Rib-eye, en mad med tartar eller en hakkebøf med bløde løg er så uendelig stor for mig. Og når man så ser, at rødvinen og kaffen også bonner ud på klimabarometeret, så gør det virkelig ondt.

Min tid i bilen er også vigtig for mig, og jeg holder altså virkelig også af at trykke på speederen, men med alle de “afsløringer” der er for tiden, så burde dieselmonstret jo byttes ud med en elbil – hvem ved, måske med strøm fra vindmøller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *